Sportkleding bedrukken

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. T-shirts sport, Game Gear Heren
  € 25,00

 2. Sportshirt Nike Victory Polo dames
  € 72,39

 3. Sportshirt Nike Victory Polo heren
  € 62,35

 4. T-Shirt Sports Craft Pure Light Tee Dames
  € 40,50

 5. Wielerkleding Spiro, lang shirt, uni
  € 59,75

 6. Wielerkleding Spiro, jack, heren
  € 60,75

 7. Wielerkleding Spiro, jack, dames
  € 55,50

 8. Wielerkleding Spiro, softshell jack, dames
  € 55,95

 9. Fietsjas Craft X-Over Convert Heren
  € 99,50

 10. Wielerkleding Spiro, softshell jack, heren
  € 59,50

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sportkleding bedrukken bij drukkerij van Amen, altijd de juiste bedrukking

De technieken voor het bedrukken van sportkleding zijn legio. Zeefdrukken van sportkleding is nog steeds een veel toegepaste techniek en interessant bij grotere afnamen.

Een zeefdruk transfer kunnen we voor u op voorraad houden, waardoor nabestellingen van uw sportkleding prijstechnisch interessant zijn.

Sublimeren van sportkleding via de sublimatie druk wint aan populariteit en geeft een erg mooi resultaat, maar is slechts voor een beperkt aantal stoffen geschikt. Deze textielstoffen, met herkenbare namen als drifit of coolfit, waarin polyester zit verwerkt, winnen overigens momenteel erg aan populariteit en zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar.

Raadpleeg onze navigatie onderaan deze pagina voor meer bedrukkingtechnieken voor het bedrukken van uw sportkleding. Op deze pagina van onze webshop ziet u een aantal producten welke wij kunnen bedrukken en leveren.

Wij vertegenwoordigen een groot aantal toonaangevende kledingmerken en zijn leverancier van een select aantal distributeurs in de sportkledingbranche. Naast het bedrukken van de kleding kunnen wij u uiteraard ook assisteren bij de aanschaf hiervan.

Op de webshop sportkledingenzo.nl vindt u een uitgebreider overzicht van de collectie van Hanova Textiles op het gebied van o.a.: voetbal, tennis, golf, wielrennen, hardlopen en fitnesskleding.

Sportkleding bedrukken is een vak apart en zijn er verschillende factoren van belang voor uw uiteindelijke keuze van de bedrukking.

Wij luisteren goed en adviseren u bij het maken van de juiste keuze. Dat doen wij al 30 jaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.