Klantenservice

Klantenservice Kleding webshops

Klantenservice Hanova Textiles, always fits.

Wij helpen u graag!

Onze klantenservice staat beschikbaar voor al onze kleding webshops. Wij beheren momenteel meer dan 25 webshops. Het zijn allen specialistische webshops voor zowel de zakelijke - als de consumenten markt.

Indien de chat functie niet bemand is prefereren wij communicatie via de e-mail om misverstanden te voorkomen. Uw mails worden binnen 24 uur beantwoord of zo mogelijk ook sneller.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Tip; Bekijk ook even onze pagina met veelgestelde vragen (met antwoorden!).

Via de onderstaande mailoptie kunt u contact met ons opnemen via de mail welke ook op zaterdag en zondag worden beantwoord.

Mail adres: info@hanova.nl

U kunt contact opnemen via telefoonnummer 085- 4836000.

Voor iedereen geldt: ( ma t/m vrij 09.00 – 17.00 uur).

Onze overige bedrijfsinformatie treft u aan op de pagina bedrijfsinformatie.

Geen tijd om uw schoolkleding/ teamkleding/ promotionele kleding of artikelen via een webshop aan uw leden, leerlingen, sponsoren aan te bieden? Geen geld om een voorraad aan te houden of een webshop te starten en te beheren? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden een snel bestelproces aan, uw eigen webshop pagina en kunnen bovendien alles bedrukken in onze eigen drukkerij. Makkelijk, handig en kostenbesparend. Handig voor stichtingen, verengingen, scholen, teamsporten, sponsoren, evenementen etc.

Meer informatie op www.webshopsenzo.nl. Begin uw eigen webshop pagina. Alle kleding webshops en zo zijn een initiatief van Hanova Textiles, always fits!

* Gratis verzenden * Klantenservice  * Eigen drukkerij  * Retourgarantie  * Betrouwbaar * Ruime keuze  * Niet goed. Geld terug  * De beste prijzen  * Deskundige adviezen  * Veilig betalen  * Transparant  * Goede kwaliteit  * Webwinkel Keurmer  * Goede voorwaarden  * Kleding met huislabel.

De klantenservice is er voor, kleding webshop en zo, bedrijfskleding en zo, werkkleding en zo, kledingbedrukken en zo, pbm en zo, softshell en zo, thermo ondergoed en zo, kersttrui en zo, fietskleding en zo, hardloop kleding en zo, golfkleding en zo, sportkleding en zo, tennis kleding en zo, hoodies en zo, trainingspakken en zo.