Bodywarmer

Bodywarmer

Bodywarmer bedrukken in onze textieldrukkerij, altijd de juiste bedrukking

Wij kunnen uw bodywarmers van een select aantal leveranceiers bedrukken en leveren. Op onze webshop vindt u een aantal selecties van de bodywarmers die wij kunnen leveren aan de zakelijke en particuliere markt. Bezoek onze webshop bodywarmerenzo.nl voor onze uitgebreide collectie.

Wat is een bodywarmer eigenlijk?

Een bodywarmer is feitelijk een mouwloos jack. Het beschermt uw torso tegen de kou en wind. Daardoor behoort deze uitrusting steeds vaker bij de werkkleding van buitenberoepen of bijvoorbeeld in loodsen waar tocht een rol kan spelen.

Een bodywarmer wordt meestal gebruikt in de lente of herfst en kan soms van parachutestof zijn gemaakt, Maar in principe komen veel soorten stof in aanmerking, met als vulling dons of een synthetische wattige stof. De binnenkant kan gevoerd zijn met fleece, een extra zachte en warme stof.

De diversiteit van bodywarmers als bedrijfskleding of werkkleding is groot. Ook de bedrukkingtechniek van een bodywarmer loopt zeer uiteen. Weersinvloeden, maar ook mate van gebruik en wasbaarheid zijn argumenten, die bepalend kunnen zijn voor uw uiteindelijke keuze.

Voor het bedrukken van bodywarmers spelen andere factoren een rol, zoals het aantal kleuren, de soort stof, de aantallen en uiteraard uw budget.

Graag komen wij met u in contact voor het leveren en bedrukken van uw bodywarmers.

Hiervoor kunt u ons ook een email sturen via ons aanvraag formulier.