Merchandise

Merchandise
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. T-shirts, Tricorp, ROM88, Heren
  € 5,90

 2. T-shirts, Lange mouw, Tricorp, ROM88, Heren.
  € 11,20

 3. T-shirts V-hals Tricorp Heren
  € 9,30

 4. T-shirts Tricorp ROM88 Heren
  € 9,55

 5. T-Shirts, Clique dames
  € 6,75

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bedrukken van merchandise kleding en artikelen, altijd de juiste bedrukking.

Merchandise kleding of artikelen zijn feitelijk bedoeld als extra promotie middel voor uw bedrijf, feest of evenement. Wij bieden u een groot assortiment van artikelen en kleding welke wij voor u kunnen bedrukken in onze eigen drukkerij.

Met merchandise artikelen en kleding kunt u dan ook een breed publiek bereiken, waarbij uw doelgroepen worden gestimuleerd om uw product aan te schaffen.

Merchandise van uw product, instelling of bedrijf kan bestaan uit verschillende uitingen. Dat kan zijn met promotionele kleding, maar ook met leuke relatiegeschenken of andere gebruiksartikelen. Hanova Textiles en drukkerij van Amen denken met u mee om tot een goed eindresultaat te komen.

Merchandise kleding en artikelen bedrukken kan plaatsvinden via verschillende technieken. Wij overleggen graag met u welke bedrukking techniek het best bij uw wensen en budget past.

Merchandise artikelen verkopen op het internet zonder investeringskosten?

Speciaal voor stichtingen, verenigingen, scholen en speciale evenementen hebben wij een unieke webshop geopend waar uw merchandise kleding en artikelen kunnen worden aangeboden en verkocht.

U ontvangt van ons een eigen URL met een webshop pagina, die desgewenst gedeeltelijk in uw sfeer kan worden ingericht. Geheel GRATIS! Alle merchandise artikelen kunnen door ons van een bedrukking worden voorzien. Wij hebben een breed assortiment merchandise artikelen.

Naast het feit dat u dan verschoond blijft van het beheren van een eigen webshop kunt u ook besparen op (te) grote voorraden en het bijhouden hiervan.

Merchandise van uw artikelen kunnen wij voor u op deze manier erg aantrekkelijk maken.

Neem contact op met Hanova Textiles voor het bespreken van onze mogelijkheden.